china.blogg.se

en vecka kvar.

Kategori: Allmänt

 
Flyttar till Jämtland Funäsdalen om en vecka imorgon i 5 månader,
jobba på café och åka snowboard hela dagarna. Ungefär en liten dröm som gick i uppfyllelse. 

min allra bästa vän.

Kategori: Allmänt

Ugh.. vill bara ha hösten och vintern 2011 tillbaka. 
Allt va bättre då, mitt hår va som bäst, livet, allt. Tror nog att det var the time of my life då. Amanda och jag, vilka jävla minnen man har. Tisdag, girl interupred, film natten, halloween, julmust, bosse, döds ångest efter dokumentärer, lägenheten, baugette och potatissallad med majs, dålig musik. Jag vill bara göra om allt, om och om igen. 
Jag va nog egentligen som lyckligast då. Får ont i hjärtat när jag tittar tillbaka på bilder från vintern. 

asap.

Kategori: Allmänt

 
 
Är lite kär i han osv. fast han kan ju sluta säga swag sen kan vi gifta oss. 
<33333

19 bast i måndags.

Kategori: Allmänt

 
Fyllde år i måndags. Blev ju lite konstigare dag än vad jag trodde men vad gör de om en vecka. 
Blev som jag antog, värdelöst. Men jag jämnför ju bara med min 18 års dag som var typ världens bästa dag i mitt liv. Får hoppas på att 20 års dagen blir bättre. Iallafall fick jag en ryggsäck + lite mer. Och en ros som en vän svetsat ihop alldeles själv. Sjukt! 
Ska åka till mamma i göteborg till helgen, bli firad men jag får inte veta vad hon har planerat på lördagen. 
Spännande. 
 
 
Hejhej. 

släng mig tillbaka.

Kategori: Allmänt

Hej. Klockan är nu 01.55 och jag sitter i köket och bakar min födelsedagstårta. Vem annars skulle gjort den liksom? Imorgon kommer också min fina släkt som jag ska laga mat åt på min födelsedags fest. Middag till en hel del bunt. Pappa kanske ger mig någon uppmuntrande kommentar om hur lite jag hjälper till och hur mycket jag slösar bort mitt liv. Föresten så städade jag pappas lortiga hus igår, stor städade, vem annars än jag tänkte jag. Ganska rätt tänkt. 
 
Egentligen skulle det vara väldigt skönt att lägga sig under täcket och gråta bort den här helgen och den "stora dagen" på måndag. Men eftersom jag har världens västa vän amanda och johanna (ej ironi) så ska vi hänga på söndagen och se på bra skräckfilmer, äta suchi på måndagen. Så något enstaka har jag att se fram emot. 
Ibland... får jag sån härlig känsla i magen, en smak av panik på att bo i det här jävla huset i en skog som är omöjlig att ta sig till och från och mörka deprissioner. Men bara ibland. 
Det va bättre förr, när det bara var jag och lägenheten... och amanda. 
 
Jag älskar pelle! Han får vara min pojkvän ensama kvällar som ikväll. <3
 

satan.

Kategori: Allmänt

Eftersom jag fyller år om exakt en vecka och pappa vägrar att ge mig satanist kläder som jag råkade nämna att det var, i födelsedags present så får jag väl beställa hem dom själv helt enkelt som en liten present från mig själv. Ända från australien, tror jag. Har velat ha actual pain s alla kläder sen två år tillbaka på ett ungifär. Kanske är lika bra nu. Dock beslutsångest om storlekar och vilken t shirt som blir bäst. Men beställa tänker jag göra innan den här natten blir till dag det är en sak som är säker. eller imorgon.. 
 

pleasure over matter.

Kategori: Allmänt

 
Jag och johanna satt och såg på ems någonting på mtv. så berättade hon och dom på programet att frank ocean har kommit ut ofentligt med att han är gay. blev chokad. är förövrigt helt jävla såld på allt han gör! 
 
Den här låten är för bra. och tydligen så var det den här låten som avslöjade honom lite och det var då han gick ut som man nu så häftigt säger det. tycker om han bara mer och mer för varke dag. 

snabb tid, seg tid.

Kategori: Allmänt

Kom hem för några timmar sedan som gått för snabbt nu från timmar som känndes som evigheten. 
7 timmar dit och 7 timmar hem i världens sämsta väglag.
Ursäkta mig medans jag går och spyr stress partiklar. 
 
Jämtland bygg en jävla järnväg.