china.blogg.se

ben brownies.

Kategori: Allmänt

Jag och emma gjorde upp att hon skulle köpa dricka och fixa filmer så skulle jag göra "halloween godis". 
Känner att jag misslyckats totalt som vän, kvinna, hemmafru som jag vill bli när jag blir stor (en desperat hemmafru, ha ett eget program och så) 
Gjorde brownies och tänkte att jag skulle vara lite fyndig. 
 
Så jag gjorde ben utav marängsmet, dom blev ganska hyfsade efter andra försöket.. 
och så sen så skulle jag göra allt ännu mer snyggare, godare och coolare men som bara slutade i att min vita choklad som jag brände vid två gånger och fick slänga 100 g och då hade jag bara 50 g kvar som jag sabbade i vatten badet, så jag fick späda ut det med grädde och så till slut så såg det ut som sperma. 
 
Hela den här dagen och allt bakande gick så jävla bra och smidigt ända tills jag skulle göra den där fucking chokladen. Hatar att baka. Tänker äta upp alla fort så dom försvinner föralltid.

halloween.

Kategori: Allmänt

Blev inget jämtland idag, så medans alla drar på nöjesfabriken och har halloween fest så firar jag och emma halloween på riktigt med skräckfilmer och halloween bakelser som det ska firas. och lite julmust. 
Favorit årsnöjet eller vad man ska kalla det. 
Längtar också till amandas födelsedag på tisdag, film kväll på uno och skräckfilmer! 
Känns lite pinsamt att vara inne på uno, känner mig som en 40 åring på en 18 års nattklubb, men tradition är tradition. Ska försöka fixa soffan som vi hade förra året bara för att det är amandas födelsedag, inte tänker jag sitta på en stol i timmar iallafall. Dåligt att man inte kan boka! 

next stop in china.

Kategori: Allmänt

 
Det här är min dröm pojkvän. Han heter något på ching chong, skate'ar, älskar att städa och plocka bort efter folk, han är rik och lyssnar på bra musik och är roligast i jorden. Jag ska leta efter honom tills jag finner, gå ner på knä och sen ska vi gifta oss i smyg på en vacker plats, ha 8 barn tillsammans och bo i en lyxig villa på bergen i los angeles. Vi ska också ha ett mysig stort timmerhus i fjällen, en takvåning i new york, en stor lägenhet i tokyo med utsikt över hela staden och massa sushi, en sommar/bara några träplankors stuga vid australien nära vattnet och vågorna, en till sommarstuga i italien som är byggd av stenar typ och med egen stenugn att göra pizza i och massa hundar med fina namn. Jag tror vi kommer bli lyckliga! 
Vi ska också dö tillsammans när vi är gammla och klara. 

för lång dag på fredag.

Kategori: Allmänt

Jag ska på arbetsinterljuv klockan 10 på fredagen i funäsdalen. ett café jobb. 
Blev helt över mig given när jag fick mailet om att det var mig dom sökte, tyvärr så förstod jag inte riktigt vad funäsdalen innebar när jag sen kollade upp det blev jag lite snopen, lurig jobb sida som busade med mig om att det låg mitt i sälen. 
Pappa informerade mig om att man har bara kommit halva vägen om man paserar sälen, funäsdalen tar 6 timmars bil åk och jag skall vara på plats kl 10 på morgonen. full träff. 
 
Men dit ska jag, borde också köpa mig en rejäl vinter jacka då funäsdalen är mitt i fjällen och is kallt, precis som en dröm. Om jag nu får jobbet då vill säga. Super redo för att vara bäst dock ville jag egentligen jobba i sälen vid Lindvallen. Men det får bli nästa år då man kanske också förhoppningsvis har en bartender utbillning. 
 
Sesångs arbete på vintern bland flera meter snö <3 
Om jag tolkade allt ihopa rätt så var jag nästan redan anställd med den insällningen dom hade, dom skulle hjälpa mig att hitta boende och dom skulle visa runt i "byn" med mera. Spännande! 

hoppas hoppas.

Kategori: Allmänt

sökt ännu mer jobb idag, bortemot kanske 11 st. Dom flesta i sälen men också i göteborg. 
skrev ihop ett ganska så självsäkert personligt brev och skickade iväg till alla möjliga resturanger och cafén. 
vill verkligen komma härifrån och jobba, käna pengar och sen resa och tatuera mig. men jag ska inte hoppas på för mycket det är då det skiter sig. men tänker inte ge upp oavsett. 
sökte ett jobb på ett café på experium i sälen, drömjobbet! man får boende och liftkort och jobb. vad mer kan man ens önska sig? hoppas hoppas! skickade med bild också, ett år gammalt, känns konstigt att skicka en bild man tagit med iphonen så jag tog en cam bild. kanske inte bättre de, men jag ser glad ut iallafall! 

vinter.

Kategori: Allmänt

Fick ett brev idag från csn om att jag kommer inte alls få några pengar för att jag ska gå ett 4 år på gymnasiet halv tid, fick lite smått nog på allt det här som jag bråkat med fram och tillbaka. Tröttnat endel på att bara sitta hemma och vänta på att kanske vinna en miljon eller att pappa ska komma med något roligare jobb än att mata hans kossor. 
 
Nu är snart hösten över och varje år när vintern kryper på får jag smått abstines och snöar in mig helt på min snowboard "passion" så nu gjorde jag det som jag har velat göra varenda vinter sesång. Jag har sökt jobb i norge på en skid ort. Såklart så var jag försent ute och sista anmälningsdagen var 1 oktober, men jag skickade in super intresse anmälan och gav ut allt man kan söka mig på. Håller alla mina fingrar för att turen ska vara med mig. 
Får jag jobb där packar jag ihop snowboard grejerna och arbetshanskarna utan tvekan och åker raka vägen ner/upp, har inte riktigt kollat upp vart Hemsedal ligger, men sånt löser sig framöver. Vill bara ha svar nu och skita i skolan som går så himla bra. Hejdå alla möten, tvång och busstimmar. 
 
Insperation. 
 
 
The art of FLIGHT gick om några gånger förra vintern, lär inte bryta den traditionen. Blir alldeles varm och pirrig i kroppen när dom åker opistat, gjort det en gång i mitt liv och det var den bästa upplevelsen jag upplevt. Inget kommer någonsin slå första opistade åket känslan, aldrig! Vill bo i en snögrotta och bara åka hela dagarna. Vinter är nog helt klart min bästa årstid, tänk att få den här vintern bo granne med en skid anläggning, en dröm. 
Jag önskar den slår in. Skulle så gärna vilja åka ett gäng och jobba plus åka i snön när man är ledig. Tyvärr verkar det som att det bara är jag som drömmer om att leva min vinter så. Men ska man ha något får man göra det själv. Sorligt men sant. Håll tummarna för mig! 

wild.

Kategori: Allmänt

 
mår illa utav något som kommer att hända eller redan hänt. 
fick ont i hjärtat idag, och tappade förmågan ett slag. 
om jag fick vara du för en dag, skulle jag ät upp mig. 
 
 
 

who the fuck?!

Kategori: Allmänt

vem fan är inne på min blogg? 
amanda vet bara om den, men det är typ 5 unika besökare varje dag, 
who the fuck could that be?
bara nyfiken! kanske är det amanda som är inne
på min blogg 8 gånger om dagen bara för att hon älskar mig mer än alla andra. 
 
pappa och jag är världens bästa kombo, tycker att kärlekspar är gay och 
skrattar åt kjell när han inte hör något. vart skulle jag någonsin kunna hitta en 
man som han?
 

$$$ regna pengar $$$

Kategori: Allmänt

Är så trött på mig själv just nu, utseende mässigt. Vill bort med min dystra svata/ groteska utväxt. 
Göra om mig, köpa nya fina kläder och skor. En mössa och smycken ( använder inte smycken men 
skulle vilja ) Vill pierca mig och tatuera mig. Kort och gott ha överflödigt med pengar och tid att
spendera på bara mig. Lite motivation att också börja träna igen. 
Orange/brunt/rött någonting. Har velat ha den här hårfärgen ett bra tag ( som jag velat med alla andra 
hårfärger också dock iof ) Men just den här nu skulle sitta bra, hoppas jag. 
Får se om pappa kanske vill bidra några slantar, han har kommenterat min utväxt varje dag nu snart, 
kanske är ett hemligt medelande från han själv att han vill hjälpa mig. 
Världens vackraste jacka och vackraste skor. Så fort jag får pengar som jag kan spendera lite hur som
helst så ligger det högst på "listan". Blev påmind om att det inte är långt kvar tills jag fyller år. 
En månad går fort och 12 dagar. 
Varenda år säger jag alltid till mig själv att iår ska jag önska mig vara en enda sak för då kommer jag få det.
Och ju närmare desto mer kommer man på att man önskar sig. 
Min stora önskning i år är en resa till london och en museum harry potter biljett, som då ligger i london. 
Jag tycker det låter packat och klart bara att dra! Bästa presenten man kan ge och få. 
Vill och vill och vill så gärna ha dermal anchor. Dock "växer" dom flästa ut men ändå. 
Antingen på ringfingret, eller mellan varje knoge eller i halsgropen. Skulle mest vilja ha i halsgropen. 
Fint. Ser ut som att jag få göra något åt mitt pengar problem. Imorgon...