china.blogg.se

ughff.

Kategori: Allmänt

gosh. 

dåligt liv.

Kategori: Allmänt

Är för trött för att leva. 
Jobbar, kommer hem, sitter, sover, jobbar osv. 
 
Skulle ringa flera utav dom jag känner, skulle städa, skulle börja träna, skulle massa saker. 
Blir ingenting. Bara massa godis och tv eftersom jag fick bara godis i julklapp, typ. 
Tjockis. 
 
Har iallafall fått mina fina skor, tshirt och idag kom den vackra mössan! <3 
 
Så fina. 
 
Firade jul med min chefs familj.. det var annorlunda kan man säga. helt okej. 
Dom tyckte synd om mig så jag fick godis inslaget som julklapp när alla andra fick sina. Mycket snällt. 
 
Försöker också bli vän med en man som har en hund som jag vill låna en dag. 
En sån dotig hund! Ska lura med den till ett hörn och ta kort på den när ingen ser. 
 
Annars så skadar jag mig varje dag, är bara trött jämt och går in på ica varje dag. 

Bra torsdag.

Kategori: Allmänt

Kom precis hem efter att ha jobbat, haft jobbmöte efter stägning, jobb "kul" vi spelade bowling som jag hatar så jag va med lite sen när jag hade missat nog med gånger och alla andra slog stricke så gömde jag mig och va inte med mer. Sen åkte vi iväg och åt fin middag med för drinkar, jämtlands öl, lyxig mat och efterrätt. 
Alla bara pratade om sex och jag fattade ingenting, allt i sin vanliga årdning antar jag. 
Jag gillar lars som är super gay, ann-louise som är lite manlig av sig och um som är världens goaste höggravida thailänskan på vår lilla arbetsplats. 
 
Världens mysigaste resturang! Går inte att beskriva. Den som kommer hit bjuder jag på mat. 
 
Något sår inte heller rätt till när jag på senaste tiden blir pinsamt lätt berusad på ingenting. Förra helgen drack jag 3 vin glas och blev svin full och till och med spydde och nu sitter jag och är halvt berusad och småsnurrig. Något fel är det för jag är inte den som annara blir full på ingenting. Pinsamt. Hejdå. 

6 dagar kvar till jul.

Kategori: Allmänt

 
Såg alldeles nyss på grinchen med elise, drack julmust och det här är min utsikt varje dag med skiftande väder. 
Det är super vackert på kvällen för det ligger ett hus på toppen av berget som inte syns så bra på bilden men det huset iallafall lyser på natten och hela berget (någon fet lampa som sitter och lyser upp hela toppen). Kan fasna påvägen/hem till/från jobbet och bara stå och stirra på det. Blir vackrare för varje dag som går. 
 
Ungifär en vecka kvar till julafton, mindre än så. Känner ingen "julanda" överhuvudtaget. Lite ledsen över det, eftersom jul är det bästa som finns. Får inte ens något extra betalt för att jag jobbar på jul. Det är som en vanlig röd dag.. och resturangbranchen har ob efter 4 och vi kommer stänga kl 3. Perfekt.
Men jag ska inte deppa över det, jag är ganska glad och nöjd ändå med livet. Dock saknar jag många människor. Jag hoppas dom saknar mig! 
 
Jag vill ha en hund. 

det skulle va skönt att vara något som inte finns.

Kategori: Allmänt

Alla ser lika ut, alla tar kort lika, alla äter lika, alla är så jävla förutsägbara.
Kopior av människor överallt, och alla försöker bli kända på sin egenskap att ha stil.  
Jag kan sitta och gissa rätt på exakt allt. Jag vet vad du vill ha, jag vet vad du älskar och jag vet vem du försöker vara och jag vet att du är patetisk. För jag är precis lika dan som du. 
Finns inget som är orginellt, påhittade förklaringar av ord. 

running hot punch.

Kategori: Allmänt

Så jag beställde lite julklappar till mig själv, änsålänge det här. 
Väntar väll en stund. Rosa är fint. 

dag 6.

Kategori: Allmänt

Kommit hem nu efter en svin jobbig dag då bara allt blev jobbigt. 
Är en expert på att försova mig och såklart så gjorde jag det idag OCKSÅ. 
Tröttas på jobbet, jag får inte sitta ner och det är full fart hela tiden. Min rygg är helt sönder nu och stress är bara förnament. Svårt att lugna ner sig också efter man slutat, är uppe i varv och bara skyndar mig med allt fast hela kvällen är framför mig. Jag har så seriöst ont i ryggen, och jag har fått torr skador på händerna pga allt tvättande med händerna och hygienen. Det är klart att jag inte förväntade mig något annat i den här "branchen" men det gör fortfarande ont.. 
Fick också reda på igår att jag jobbar på julafton själv i köket, och att två veckor efter jul är det som mest med kunder, så då ska vi jobba två veckor i streck utan lediga dagar och utan försatt stägningstid. Kommer typ vara helt död då och min rygg har antagligen möglat ihop tills dess. Längtar tills imorgon kväll att få komma hem och veta att imorgon kan jag sova hur länge jag vill för då är jag LEEEEEDIG! och på måndagen. Vill typ kyssa någon så lycklig kommer jag vara imorgon kväll. 
 
Jag ska ju fira jul själv (eller med chefens familj, har jag fått som erbjudande) jag får se... men iallafall så beställde jag lite julklappar till mig själv, som jag ska slå in och ge mig på julafton. Kommer vara ganska sorlig jul annars, utan familj, utan gran och en liten tv att se kalle anka på som dom med grädde på moset ändrat på. 70 typ år har det alltid varit samma kalle anka, och nu ska dom ändra på det. Så jävla typiskt. Hatar förändringar. Så klart att det inte fick vara med en viss docka för att det var rasism, alltid någon som orkar bry sig och lägga ner tid och förstöra för andra. 76 år typ, vad skulle några fler år göra? 
Nu ska jag sitta ner tills jag ska gå och lägga mig. Känns inte som att det är fredag ens. 

måtte djävulen ta alla fruntimmer.

Kategori: Allmänt

Händer konstiga saker varje dag.. vet inte vad jag ska säga.
 
Jag måste också ta ur min medusa, den som har varit mitt oficiella känne täcken, 4års kärlek som aldrig rostat. 
Är deprimerad över alla diskutioner om att ena dagen ska jag ska ta ur den, andra ha tejp över den, inte ha tejp och sen måste ta ur den nu för alltid. Jag vill inte, det är en del av mig, det känns inte som jag och kommer jag behöva ta ur den kommer jag deppa sönder den här vintern. Det är som att någon skulle göra beslutet att raka av dig dina ögonbryn och du har ingen talan. Ja jag vet att det bara är en fucking jävla piercing, men då antar jag att dom som tycker så inte fattar ett piss. Vet inte vad jag ska ta mig till. Ja jag är en jävla fjant, jag vet det. Fuck you.
Hejdå. 
 

dr.zipe

Kategori: Allmänt

Hej hej, jag jobbar och bor i mitt lilla rum som jag fått iordning. 
Bredvid mig bor elis, vi smög upp till gymmet idag efter vi slutat, hälsade på killar som satt och drack öl, men sen gick vi hem och såg på skräckfilm och pratade om saker man gör när man är på fest. 
Vi ska dricka oss svin fulla på nyår och vi delar kunskapen om piercing i bröstvårtan. 
 
Min medusa växte igen på en arbetsdag, så jag tryckte i staven och vägrar ta ur den igen, så nu jobbar jag med hitler tejp på överläppen. Mitt rum är fullt med fina klistermärken och jag petar mig i näsan men sen kommer på att jag bor längst ner och folk kan se in i mitt fönster och så blir jag lite paranoid att någon ska se in. 
 
Jag saknar amanda! 
 
 
 

framme som fan.

Kategori: Allmänt

Efter 6 timmars bilresa är jag nu framme i FUNÄSDALEN!
 
Sitter nu i mitt nu så blivande rum, med ett handfat och en 10 tums liten tjock tv. 
Jag gillar mitt rum, några coola klistermärken lite här och där, konstiga och alldeles för många möbler och en skön säng! 
 
Känns dock som att dom bara har ställt in möblerna utan någon tanke, har två fåtöljer, 3 bord, en byrå och ingen vill hälsa på mig. Men jag är nöjd för jag har tv med massa kanaler! 
Ska möblera om imogron och få det fint och mysigt. Ett stort plus är att det är ganska varmt i rummet. 
 
Jag ska jobba imorgon, kanske bäst att jag gå och lägger mig eftersom kl är 00.32. 
Jag ska faktiskt upp och göra något viktigt imorgon.. känns overkligt. 
Önska jag va en jobbig person som gick och knackade på allas dörrar och hälsade skiten ur dom, men jag är en trevlig tjej så sånt gör inte jag. Nu ska jag ta mig modet att gå på toa.. 
 

djur.

Kategori: Allmänt

Usch, hatar msn videos, går inte att dela och lägga upp dom här utan jag måste länka skiten. 
Djur som spelar döda.  Kolla på den, hamstern är finast. Gillar hur den lever sig in i rollen som död! 
 
Den här är också pretty amazing, räddar livet på en haj. tycker dock att barnen i bakrunden kan hålla käften, usch.
Och den här, blev nästan lite rädd i hjärtat själv när jag såg den, sjukt va stora djur!  

pojkar.

Kategori: Allmänt

Var till karlstad idag och handlade massa mjuka kläder till fjällen, iphone vantar så jag slipper frysa fingrarna av mig, träffade mamma en sista gång och åkte buss med två pojkar som bara pratade om sig själva. 
 
Planerade in några förhoppningsvis svin roliga dagar på sportlovet också då det kommer ett gäng små pojkar till funäsdalen och bor över veckan. Sebastian tycker att vi ska supa oss svinfulla sen åka snowboard upp för baken i rep efter en snöskoter nakna... sen ska vi bara släppa repen!..
Ska bli intressant att se vad som händer v 9!
Ser fram emot allt det här så jävla mycket så det gör ont i magen på mig eller så är det bara att jag är svin stressad och dör vilken minut som helst! 

skjut mig.

Kategori: Allmänt

 
Känner endast så nu. För mycket pågång. 
Vill plastikoperera mitt ansikte. 

Fin jacka påväg.

Kategori: Allmänt

Dygnar för fullt här i min goa säng. Det går bra, pappa går upp snart förhoppningsvis och då kan jag äntligen gå på toa, (har kanske sett någon skräckfilm för mycket). Var ett ganska bra beslut av mig att dygna för nu har jag suttit och letat sen kl 1 på natten tills nu kl 6 på morgonen, och jag fann vad jag sökte.
Är skit nöjd över mig själv att jag inte gav upp och faktiskt hittade min dröm camouflage jacka! Äntligen. Har varit på "jackt" efter den så länge, innan alla andra köpte slut på alla camouflage jackor så ville jag så gärna ha en som nu är en typisk camojacka, men har väldigt svårt för att tycka om saker som alla andra har och går runt med. Så släppte den taken och hittade typ en helt annan camouflage som är helt underbart vacker.
Så jag beställde hem den efter några timmars sökande, 280kr från england medräknad frakt.
Jag är en jävel på att hitta kap (om man nu kan uttrycka sig så). Fan va bra jag är! 
 
Nu är det bara att sitta och vänta på det fina paketet, tror jag har gått och blivit en jack samlare. 
Kom hem från göteborg sist med 3st nya jackor.
Räknade ihop till 13 jackor som jag äger just nu, det är ganska mycket ändå, med tanke på att jag vill använda alla samtidigt.
Nu ska jag gå på toa! 
 

fanfanfan.

Kategori: Allmänt

Är så sjuk trött på mig själv, går och lägger mig kl 5 på morgonen och går upp kl 3 på dagen, varenda dag, ligger bara i sängen och får inte ett skit gjort. Dock är det kanske inte så konstigt att det inte händer något eftersom jag inte vet vad jag ska göra, jo jag ska packa, men vad ska jag packa? Har ingen aning om vad jag behöver ha med mig eller vad som redan finns där (ska bo i ett rum och dela kök, toalet och allt det där med 5 st till). 
Jag vet att jag ska ha med mig min snowboard, så mycket vet jag. 
Jag vill bara att allt ska vara packat, klart och fixat så man bara kunde ta det lungt dom sista dagarna nu. 
Kommer förmodligen inte bli lungt överhuvudtaget. 
 
Nu måste jag dygna och rätta till mitt liv, det blir inatt. 
Jag måste skriva massa listor på vad jag ska ha med mig och vad jag måste köpa innan.
Jag måste hämta min snowboard och fixa den.
Åka till karlstad och hämta saker där..... 
 
Jag måste typ köpa 20 väckarklockor för att jag försover mig alltid!
 
Allt känns jobbigt. 
 
Önska att någon bara kunde fixa allt så skulle jag kunna sitta och njuta av mina sista dagar av ledighet.
 
Behöver en mamma hos mig.  
 

sad.

Kategori: Allmänt

Hela helgen spenderades med amanda nere i hennes källare. 
Sushi, cockta, sena nätter, bosse, julmust och allt sånt där som vi är bra på. 
Sista helgen förenade och nu är det 5 ensama månader tills vi ses igen, också sista helgen vi satt i källaren, sista gången vi var i huset, sista minnet. Sad.